PARTSpro

Ons uitgebreide pakket is de sleutel tot uw succes.

GMS Group Mercedes-Benz is het overkoepelende netwerk boven GMS Leuven – Tienen, Claes & Zonen, Groep Jam en SMC Mechelen-Wemmel. Met 12 vestigingen zijn we de tweede grootste Mercedes-Benz groep in België qua verkoop en grootste qua naverkoop.

Met PARTSpro bieden wij u de mogelijkheid Mercedes-Benz originele onderdelen 24/7 snel en eenvoudig via internet te bestellen, tegen condities die wij samen met u individueel vastleggen.

Surf online door het volledige assortiment, klik en kies. Vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd. Volledig gratis en mét terugname van oude onderdelen. Hebt u het product nóg eerder nodig? Wij leggen het klaar aan onze snelbalie. Het bespaart u tijd en geld.

Klik door naar de concessie van uw keuze:

Leuven – Tienen

Sint-Truiden – Tongeren

Hasselt – Bree
Lommel – Dilsen-Stokkem

Mechelen – Wemmel

Wij gaan voor een 5 sterren-service! ★★★★★

Deel uw mening en help ons nog beter presteren!

We doen er alles aan om een uitstekende service aan te bieden. Om te polsen naar uw ervaring, voeren wij op regelmatige basis tevredenheidsenquêtes uit. In deze korte online vragenlijst kunt u aangeven wat goed ging en wat eventueel nog beter kan.

Key Account Managers GMS Group Mercedes-Benz

Onze Parts Advisors en uw Key Account Managers van GMS Group Mercedes-Benz staan u graag bij met persoonlijk advies en uitgebreide informatie over Mercedes-Benz Originele onderdelen en services. U krijgt daarbij steeds de beste ondersteuning en onderdelen aan een competitieve prijs.

Acties & Events

PARTSpro event - 5 augustus 2023

Schrijf u hier in voor ons tweede PARTSpro event in onze vestiging te GMS Tienen. 

Valentijn actie 2023

Krijg 15% korting op dames- en herenparfums uit voorraad. Actie geldig t.e.m. 14/02/2023.

PARTSpro Familiy Day - 28/08/2022

Op zondag 28 augustus 2022 hielden we onze eerste PARTSpro Family Day in onze vestiging te Groep Jam Hasselt.